Subscribe Today

LOST HEADLIGHTS-O2 ZL 600 EFI SS

The general snowmobiling discussion. Discuss snowmobile tech, ask about trail conditions, talk about snowmobiling issues, whatever. Just keep it clean!

LOST HEADLIGHTS-O2 ZL 600 EFI SS

Postby CATPRIDE » January 8th, 2002, 12:41 pm

tHOUGHT I'D GO for a quick ride tonight ,i lost my headlights on a road that had just been rolled thank god i had already started to slow down! It must be in the charging system,my bulbs light but very dim to the point where there almost non existent,also lost my tach.the light will flicker intermittently while im turning,but wont stay on.
I'll call my dealer tomorrow,i cant find any problem with wiring myself!!!!!!!!!!!!!
Anybody else experience this kind of problem past or present?
CATPRIDE
 
Posts: 3
Joined: December 10th, 2001, 8:26 am
Location: Fryeburg,Maine

LOST HEADLIGHTS-O2 ZL 600 EFI SS

Postby ZR500PA » January 8th, 2002, 10:15 pm

You have a pinched wire under your counsel, you might have to trim some of the plastic to make clearance for the wires.
ZR500PA
 
Posts: 4
Joined: May 23rd, 2001, 10:49 pm
Location: Loganton, Penna.

LOST HEADLIGHTS-O2 ZL 600 EFI SS

Postby CATPRIDE » January 9th, 2002, 11:08 am

ZR500PA,
you were right i did find the problem under console,wiggle d afew wires,a couple of wire ties ,and i was good to go,i was heading in that direction thru process of elimination,but i truly appreciate your input,thanks!!!!!!!
RIDE FAST BUT SAFE!


CATPRIDE
 
Posts: 3
Joined: December 10th, 2001, 8:26 am
Location: Fryeburg,Maine


LOST HEADLIGHTS-O2 ZL 600 EFI SS

Postby ZRKID » January 9th, 2002, 11:48 am

CHECK THE WIRE HARNESS NEXT TO THE BRAKE DISC. POSSIBLY IS RUBBING.
ZR KID
ZRKID
 
Posts: 1
Joined: January 9th, 2002, 11:42 am


Return to SnowmobileNews Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron