Subscribe Today

Hi Blake, got something for you

Want to bash brands? Go ahead on this board. Profanity, personal attacks or sexual references will not be tolerated and will be deleted.

Hi Blake, got something for you

Postby maxiracer » July 2nd, 2001, 5:06 am

Here is the error message I'm getting:











--------------------------------------------------------------------------------

Error Occurred While Processing Request
Error Diagnostic Information

An error occurred while evaluating the expression:


error is "yes"



Error near line 369, column 13.
--------------------------------------------------------------------------------

Error resolving parameter ERROR


ColdFusion was unable to determine the value of the parameter. This problem is very likely due to the fact that either:

You have misspelled the parameter name, or
You have not specified a QUERY attribute for a CFOUTPUT, CFMAIL, or CFTABLE tag.


The error occurred while processing an element with a general identifier of (CFIF), occupying document position (369:2) to (369:22) in the template file D:\AGI SITES\CFBOARDS\DSP_THREAD.CFM.


Date/Time: 07/02/01 11:57:37
Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)
Remote Address:



This showed up when ProX made his last post. I deleted the remote address, can give it to you upon request. maxi
[b]Bevra Vintage Ice Oval Racing. Old School rules...[/b]
maxiracer
Member
 
Posts: 177
Joined: May 14th, 2001, 1:14 am
Location: Sparta....Cultural center of the universe

Hi Blake, got something for you

Postby ATV News moderator » July 11th, 2001, 3:18 am

Thanks, I'm working on a list of known bugs now to get this board fixed. I appreciate you sending this error..

Blake
ATV News moderator
Member
 
Posts: 54
Joined: May 2nd, 2001, 11:45 pm
Location: Maple Grove, MN

Hi Blake, got something for you

Postby bad-ass-zx800 » July 11th, 2001, 5:01 am

I got the same thing here a couple of times to.This biard sucks lately with all these problems kinda like a polaris always having problems and problems and problems. lol
[b]05 Black REV X 800
144 Woodys Signature Series Studs - 1.175"
C@A Razor Skis
Stud Boy Shaper Bars 6"
J@T Ceramic Coated silencer.[/b]
bad-ass-zx800
Member
 
Posts: 346
Joined: May 21st, 2001, 2:44 am
Location: Bring on the snow.


Hi Blake, got something for you

Postby ChrisXCR » July 11th, 2001, 1:53 pm

Blake, while your working out the bugs, how about fixing the Internet Explorer issues. I still can't post using it and it really SUCKS to have to use Netscape. Thanks!
:p

For sale:
'01 [red]Pro[/red][blue]X[/blue]600


[b]REV 440 #600[/b]
ChrisXCR
Member
 
Posts: 127
Joined: May 18th, 2001, 3:31 pm
Location: New Hampshire

Hi Blake, got something for you

Postby drifter7 » July 11th, 2001, 2:17 pm

Hey Chris, what kind of computer do you have? I have the Apple Cube and I can't use explorer either, but Netscape works. My PC at work works with both. What up with that?
Image
Image
drifter7
Member
 
Posts: 1660
Joined: May 18th, 2001, 9:29 am
Location: Yammr's Best Trasher Award Winner 2011

Hi Blake, got something for you

Postby Rotax700x » July 11th, 2001, 3:02 pm

I post just fine with Explorer.
Must be a problem on your part.
[b]02 Honda 400EX
01 Ski-doo MXZx 700
93 Honda CBR 1000F[/b]
Rotax700x
Member
 
Posts: 98
Joined: June 5th, 2001, 6:18 pm
Location: Just a snowballs throw from Hell

Hi Blake, got something for you

Postby ATV News moderator » July 12th, 2001, 5:11 am

It is a known problem with Internet Explorer and Mac OS. That's why Macs work OK with Netscape, and why IE works on a PC. I'm not sure that we are going to be able to solve this problem but we will certainly examine the possibility. I'll keep you posted.

Blake
ATV News moderator
Member
 
Posts: 54
Joined: May 2nd, 2001, 11:45 pm
Location: Maple Grove, MN

Hi Blake, got something for you

Postby ATV News moderator » July 12th, 2001, 5:48 am

Testing the Mac/IE fix.
ATV News moderator
Member
 
Posts: 54
Joined: May 2nd, 2001, 11:45 pm
Location: Maple Grove, MN


Return to Trash Talkers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron